Werkwijze

Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten als je je tekst door De roze pen tekstcorrectie & redactie wilt laten redigeren.

Stap 1:
Stuur je digitale tekst ­- liefst in Word of pdf ­- samen met een korte toelichting naar De roze pen (of gebruik het contactformulier op deze website).
Zet in die toelichting voor wie de tekst bedoeld is (doelgroep), wat je met de tekst wilt bereiken (doel) en wat je van De roze pen verwacht (gevraagde expertise). Vermeld ook eventuele bijzonderheden, zoals een bepaalde ‘huisstijl’, en uiteraard je contactgegevens.

Stap 2:
Binnen één werkdag krijg je per mail een reactie, zodat je snel weet wat De roze pen voor jou kan betekenen en op welke termijn.
Je ontvangt een offerte waarin staat wanneer je de geredigeerde tekst kunt verwachten en wat dat je gaat kosten. Je weet dus van tevoren precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

Stap 3:
Je gaat akkoord met de offerte en de opdracht start.

Stap 4:
Je tekst is geredigeerd en je ontvangt per mail het resultaat.
Je krijgt altijd twee versies van je tekst terug: een versie met zichtbare correcties en een ‘schone’ versie waarin de wijzigingen zijn goedgekeurd, eventueel voorzien van een toelichting of advies. Als de tekst in pdf is opgemaakt, krijg je de pdf voorzien van zogenaamde ‘geeltjes’ met correcties en evt. suggesties voor verbetering.

Stap 5:
Je ontvangt na afloop per e-mail de factuur.
Deze dien je binnen 14 dagen te betalen.

De roze pen communiceert bij voorkeur via e-mail. Dat scheelt ons allebei tijd en geld, en het is bovendien beter voor het milieu.