Referenties

“Jenny heeft veel van mijn teksten geredigeerd. En telkens als ik haar geredigeerde werk ontvang, denk ik: Dat is wat ik eigenlijk had willen schrijven! Ze verbetert teksten niet alleen op taaltechnisch vlak, maar heeft ook oog voor de boodschap en doelgroep waarvoor de tekst bedoeld is. Jenny communiceert helder, geeft goede feedback en ik werk erg graag met haar samen.”
Paul Camp, grondlegger Cognitieve Animatietherapie, hoofd PIVOO Instituut, auteur, docent, spreker


Vlinder wijst de weg

Met veel plezier verzorgde De roze pen de eindcorrectie van het kinderboek Vlinder wijst de weg van Max Kisman. Een leuk boekje, waarvan door Max Kisman ook een mooie animatie is gemaakt.
www.kismanstudio.nl

“Mijn boekje is beter en mooier geworden met Jenny’s aanpassingen.”
Max Kisman, auteur Vlinder wijst de weg


Stichting School & Veiligheid doet alles op het gebied van sociale vStichting School & Veiligheideiligheid op school. Mooi werk dat helaas nodig is. De roze pen redigeert alle publicaties van SSV en heeft bijvoorbeeld een bijdrage geleverd aan de interne schrijfwijzer van deze organisatie.
www.schoolenveiligheid.nl

“Jenny redigeert onze publicaties. Dat doet zij met veel enthousiasme, maar ook heel accuraat en precies. Taal heeft haar hart! Daardoor zijn wij bij School & Veiligheid zeker van een goed geredigeerd product. Jenny is een kanjer in het redigeren van teksten en daarnaast ook een bijzonder mooi en leuk mens.”
Ellen Hondius, projectcoördinator Stichting School & Veiligheid


Blooooming by OolabooDe roze pen corrigeert met veel plezier drie keer per jaar het magazine Blooooming by Oolaboo, een lifestyle magpaper over schoonheid in al haar vormen.
www.blooooming.com

“Jenny verzorgt voor het magpaper Blooooming by Oolaboo de tekstcorrectie. Zij schakelt snel, heeft veel kennis van de Nederlandse taal en is zeer nauwkeurig. Daarbij geeft zij goede toelichting op haar correcties. Je levert prima werk Jenny!!”
Ellen Wilmink, hoofdredacteur Blooooming by Oolaboo


Een meisje in ParijsDe roze pen werkt geregeld samen met studio marie, bureau voor grafische vormgeving en uitgeverij uit Wijk bij Duurstede. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar perfect aan. Marije heeft inmiddels zelf drie kinderboeken geschreven (Boet en de rode knop, Een meisje in Parijs en Huismus Harrie), waaraan De roze pen ook een kleine bijdrage heeft mogen leveren. Zo leuk!
www.studiomarie.nl

studio marie“Jenny levert goed werk, is snel en punctueel. Wanneer ik met Jenny samenwerk, in de meeste gevallen bij projecten voor de onderwijssector, kan ik erop vertrouwen dat een tekst 100% in orde is. Jenny is daarnaast ook heel prettig in de omgang en een waardevolle overlegpartner: wij kunnen eerlijk zijn tegen elkaar en positieve discussies hebben over hoe een project nóg beter wordt. Ik raad Jenny aan iedere opdrachtgever aan voor wie de publicatie van een foutloze tekst een must is.”
Marije Koopmans, studio marie


SamenspelDe roze pen verzorgt drie tot vier keer per jaar de eindcorrectie van het stoere en openhartige personeelsmagazine Samenspel van havenbedrijf APM Terminals in Rotterdam.
www.apmterminals.com

 


copykoffieVoor conceptdenker en copywriter Taco van copykoffie corrigeert De roze pen geregeld korte artikelen. Want ook een goede tekstschrijver kijkt weleens over een foutje in zijn eigen tekst heen.
www.copykoffie.com

“Jenny is het taalkundige engeltje op mijn schouder.”
Taco Oosterbaan, copykoffie


De roze pen redigeerde met plezier een uitgebreide cursus over online ondernemen.

“Ik heb heel prettig samengewerkt met Jenny. Ze is heel georganiseerd, punctueel en creatief. Ze heeft een goed gevoel voor het structureren van teksten en weet deze ook goed af te stemmen op de lezer. De cursus waar we aan werkten is zeker sterker geworden door haar redactionele inbreng!”
Monique Daal, psychologist, Life & Parenting Coach


De roze pen heeft jarenlang teksten gecorrigeerd en geredigeerd voor Publicatie APSonderwijsadviesbureau APS in Utrecht. Folders, flyers, brochures, boekjes en een maandelijkse digitale nieuwsbrief gingen eerst langs De roze pen voordat ze gepubliceerd werden. Met veel plezier heeft De roze pen op haar manier bijgedragen aan het mooie werk dat deze onderwijsexperts deden. Helaas bestaat APS nu niet meer.
www.aps.nl

“Jenny redigeert voor ons onder andere de maandelijkse nieuwsbrief ‘APS Actueel’. Ik ben erg blij met het werk dat Jenny levert. Ze werkt snel en secuur en doet meer dan alleen de fouten uit de tekst halen. Ze geeft goede suggesties ter verbetering van de leesbaarheid en bewaakt eenheid in de schrijfstijl over de verschillende items heen. De kwaliteit van haar dienstverlening is niet alleen groot maar ook consequent van hetzelfde niveau. En dan is Jenny ook nog eens een fijn mens om mee samen te werken. Dank voor de fijne samenwerking Jenny!”
Marieke Schuurmans, online communicatie APS


HeldergroenVoor reclamebureau Heldergroen uit Haarlem corrigeerde en redigeerde De roze pen teksten, voornamelijk van een groot stijlmodehuis. Ook het (her)schrijven van teksten hoorde af en toe bij een opdracht.
www.heldergroen.nl

“Jenny schakelt altijd snel en is punctueel. Haar werk is altijd voorzien van een heldere toelichting of suggestie. Denkt mee en durft kritisch te zijn. Daarnaast is Jenny een prettig persoon om mee samen te werken.”
Evelien van de Pieterman, projectmanager Heldergroen


Voor APS IT-diensten redigeerde De roze pen teksten voor diverse folders én de nieuwe website.
www.apsitdiensten.nl

APS IT-diensten

“Jenny heeft de teksten van onze vernieuwde website en onze nieuwe folders geredigeerd. De opdracht daarbij was: maak er teksten van die helder, begrijpelijk, goed leesbaar en gericht op onze doelgroep zijn.
We zijn zeer tevreden over de werkwijze en het geleverde resultaat. Jenny werkt snel, is flexibel, levert prima werk en denkt goed mee. Het is fijn als je erop kunt vertrouwen dat de teksten die je publiceert goed zijn! Wij blijven graag met Jenny samenwerken.”
Nienke Blommesteijn en Mariëlle Roest, Marketing & Communicatie APS IT-diensten


Vrouw & Passie Magazine 2De roze pen heeft met veel plezier een aantal edities van Vrouw&Passie Magazine gecorrigeerd. Helaas wordt het magazine nu niet meer gemaakt. Vrouw&Passie bestaat nog wel.
www.vrouwenpassie.nl

“Jenny werkt snel, secuur en consequent en verstaat haar vak bijzonder goed. Met haar scherpe blik ziet ze de kleinste details, maar behoudt ze ook oog voor het grotere geheel. Hiermee bewaakt ze de harmonie en eenheid binnen teksten, wat veel vertrouwen geeft.”
Christina Schmidt, voormalig chef redactie
Vrouw&Passie Magazine