Klanten

De roze pen tekstcorrectie & redactie helpt professionals die zelf hun teksten schrijven, maar die daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Die professionals kunnen zelfstandigen zijn, maar ook net zo goed medewerkers van een communicatieafdeling van een bedrijf, of managementassistentes. De roze pen werkt ook graag voor uitgeverijen en redacties van magazines.

Als professional kun je er tegenwoordig bijna niet omheen: schrijven. De meeste hebben wel een website of blog. Ze maken misschien een keer een bedrijfsbrochure of versturen een nieuwsbrief of een mailing over een event. Of ze publiceren een artikel of (e-)boek.

De roze pen werkt graag met professionals die zich echt eigenaar voelen van dat wat ze doen en maken. Dus óók van de teksten die ze schrijven. Die durven onderkennen dat ze op sommige gebieden misschien hulp nodig hebben en het niet eng vinden om die hulp te vragen.

Misschien ben je zelf gewoon niet zo goed in spelling en grammatica (we kunnen niet allemaal een talenwonder zijn!). Of misschien ben je dat wél, maar liggen je prioriteiten soms even ergens anders en besteed je je tekstwerk daarom liever uit. Het kan allemaal.

Laat onzekerheid of gebrek aan tijd je er in elk geval niet van weerhouden je kennis op te schrijven en te delen.

Richt jij je op de inhoud van je boodschap. Dát is jouw ding, daarin ben jij expert. En laat mij met mijn roze pen je helpen om je teksten daarover tiptop in orde te maken. Want dat is dan weer mijn ding ;-). Ik ben je met alle plezier van dienst!

De roze pen wil jou graag helpen met je teksten! Kijk gauw op de pagina Diensten welke hulp het beste aansluit bij jouw vraag of wens.

Of bekijk eerst wat klanten zeggen over Jenny en De roze pen.