Jenny & De roze pen

Ik ben Jenny, eigenaar van De roze pen. Geboren in Duitsland, sinds mijn zevende officieel Nederlandse en in 2000 afgestudeerd als neerlandica (richting: taalkunde/taalverwerving). Ik ben gek op taal! Ik houd ervan om dingen mooi en kloppend te maken, ben een echte ‘afmaker’. Dat, gecombineerd met mijn taalkundige expertise, maakt dat ik het heerlijk vind om teksten te redigeren.

“Jenny is een kanjer in het redigeren van teksten en een bijzonder mooi en leuk mens.”

Na mijn studie heb ik ruim tien jaar voor een landelijk onderwijsadviesbureau gewerkt. Daar deed ik de eindredactie van alle publicaties. Nu werk ik alweer een aantal jaren als zelfstandige en dat bevalt prima. Met veel plezier redigeer ik allerlei soorten teksten voor allerlei soorten klanten.

Jouw tekst is bij mij in goede handen. Ik werk snel en secuur en maak je tekst tiptop in orde. Ik houd daarbij rekening met jouw specifieke wensen en denk graag met je mee.

“Jenny: accuraat, zeer snel, goed, loyaal en betrouwbaar.”

Naast mijn werk ben ik ook moeder van Sofie & Felix. In mijn vrije tijd doen we graag leuke dingen samen. Daarnaast houd ik erg van dansen. Dan kan ik even helemaal losgaan en m’n hoofd leegmaken, heerlijk! Dansen is voor mij een fijne uitlaatklep en een mooie tegenhanger van mijn ‘hoofdwerk’ voor De roze pen.

Vormgeving
Ben je toevallig nog op zoek naar een grafisch vormgever of ontwerper? Laat het me weten. Ik stel je graag voor aan een aantal mensen uit mijn netwerk.

Doe je mij een plezier ;-)?
Op mijn blogpagina vind je leuke én leerzame schrijftips. Want ook ik wil mijn kennis graag delen! Misschien weet je nog wel andere mensen in je omgeving die wellicht ook iets aan mijn schrijftips hebben? Stuur hen dan deze link door. Dank je!

 

De naam De roze pen is een knipoog naar de rode pen. De correctiepen. Teksten corrigeren is mijn vak. Fout is fout, en ook als iets niet per se fout is maar naar mijn idee beter kan, zal ik het niet nalaten dat te zeggen. Daarin ben ik streng, maar rechtvaardig ;-). Maar wees gerust, de manier waarop ik werk en met mijn klanten omga is heel menselijk. Zachter. Dus daarom roze in plaats van rood ;-). Daarnaast doe ik mijn correctiewerk ook écht met een roze pen. Roze is altijd mijn lievelingskleur geweest en mensen die mij kennen weten dat roze gewoon bij mij hoort!